CUNOASTEREA ISLAMULUI - ISLAMIC KNOWLEDGE

CUNOASTEREA ISLAMULUI - ISLAMIC KNOWLEDGE

Forumul Femeilor Musulmane - The Forum Of Muslim Women
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Time
Latest topics
» Arabic Language - online
Thu Jan 05, 2012 6:42 pm by Maryem***

» About Qur'an
Thu Jan 05, 2012 6:33 pm by Maryem***

» Evlavia Profetului Nostru
Tue May 24, 2011 8:56 pm by Maryem***

» Limba Araba
Wed May 11, 2011 1:56 am by Maryem***

» Cum se pronunta literele in limba araba
Wed May 11, 2011 1:51 am by Maryem***

» IMAGINI - AIlfabetul Limbii Arabe, Scriere si Pronuntie
Wed May 11, 2011 1:43 am by Maryem***

» Islamul este...
Tue May 10, 2011 6:09 am by Maryem***

» Who Wrote...
Tue May 10, 2011 5:59 am by Maryem***

» Tafsir of Suratul Fatihah
Tue May 10, 2011 5:57 am by Maryem***

Calendar
Facebook
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Visit
Quran

Share | 
 

 Acte necesare obtinerii vizelor pentru cetatenii egipteni

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Maryem***
Admin
avatar

Mesaje : 162
Data de inscriere : 2010-12-15
Varsta : 25
Localizare : Egypt

PostSubject: Acte necesare obtinerii vizelor pentru cetatenii egipteni   Sat Dec 25, 2010 8:51 pm

Documente necesare pentru obtinerea vizei de scurta sedere pentru cetatenii egipteni
1. In cazul in care cetateanul egiptean detine o viza valabila cel putin 3 luni pentru statele membre U.E., Schengen, SUA, Canada sau Japonia :
- Cererea de viza completata personal la ambasada
- Pasaportul, in original si copie, inclusiv copia vizei valabila
- Doua fotografii recente (tip pasaport)
- Dovada calatoriei in Romania (invitatie din partea unei societati comerciale, institutii, sau persoane fizice)
- Asigurare medicala internationala vala bila pe perioada sederii in Romania (original si copie) ;
- Rezervare bilete de calatorie
- Rezervare cazare la hotel

2. In cazul in care cetateanul egiptean nu detine o viza valabila cel putin 3 luni pentru statele membre U.E., Schengen, SUA, Canada sau Japonia:
- Cererea de viza completata personal la ambasada
- Pasaportul, in original si copie, inclusiv copia vizei valabila
- Doua fotografii recente (tip pasaport)
- Invitatie din partea unei societati comerciale, institutii, sau persoane fizice din Romania, avizata de Autoritatea pentru Straini (original si copie)
- Asigurare medicala internationala vala bila pe perioada sederii in Romania (original si copie) ;
- Rezervare bilete de calatorie

3. In cazul cetateanului egiptean casatorit cu cetatean roman:
- Cererea de viza completata personal la ambasada
- Pasaportul, in original si copie, inclusiv copia vizei valabila
- Doua fotografii recente (tip pasaport)
- Copie a certificatului de casatorie romanesc si invitatie notariala din partea sotului / sotiei.
- Asigurare medicala internationala vala bila pe perioada sederii in Romania (original si copie) ;
- Rezervare bilete de calatorie
4. In cazul calatoriei in scop turistic, cetatenii egipteni trebuie sa se adreseze agentiei de turism Red Sea Tours, strada Kasr El Nil, nr.8, Cairo, telefon 02/57666 55, 57 666 99, fax 02/57 666 22, e-mail :gsa_tarom@redseatours.com.eg

Documente necesare pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru cetatenii egipteni
- Cererea de viza completata personal la ambasada
- Pasaportul, in original si copie, inclusiv copia vizei valabila
- Doua fotografii recente (tip pasaport)
- Dovada sederii in Romania:
- in cazul vizei D/CR : copie a certificatului de casatorie romanesc si invitatie notariala din partea sotului / sotiei, copia cartii de identitate a cetateanului roman;
- in cazul vizei D/AC : avizul (ordinul) Agentiei Romane de Investitii Straine ;
- in cazul vizei D/AM : avizul de angajare in munca emis de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca ;
- in cazul vizei D/SD : scrisoare de acceptare la studii din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii ;
- in cazul vizei D/VF : comunicare din partea Autoritatii pentru Straini referitoare la acceptul reintregirii familiei ;
- in cazul vizei D/RU : avizul Ministerului Culturii si Cultelor sau al Comisiei Interdepartamentale pentru Coordonarea si Sprijinirea Activitatilor Umanitare din cadrul Ministerului Sanatatii ;
- in cazul vizei D/AS : contract de mandat sau scrisori din partea companiilor care atesta detasarea la o companie din Romania;
- Dovada existentei spatiului de locuit in Romania (act de proprietate, contract de inchiriere, etc.)
- Cazier judiciar egiptean tradus in limba romana
- Asigurare medicala internationala valabila pe perioada sederii in Romania (original si copie) ;
- Rezervare bilete de calatorie



Taxa de viză
- o călătorie 210 L.E.
- mai multe călătorii 420 L.E.
Viza de tranzit:
- simplu (si aeroportuar simplu) 150 L.E.
- dublu (si aeroportuar dublu) 210 L.E
Back to top Go down
View user profile http://cunoastereaislamului.forumegypt.net
 
Acte necesare obtinerii vizelor pentru cetatenii egipteni
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CUNOASTEREA ISLAMULUI - ISLAMIC KNOWLEDGE :: Informatii Juridice-
Jump to: